- This topic has 0 תגובות, משתתף 1, and was last updated לפני 3 שנים, 6 חודשים by .
- הפורום 'מה חדש במערכת?' נסגר לדיונים ולתגובות חדשות.
דף הבית › פורומים › מה חדש במערכת? › חדש בשלוחת שאלון:
1. הוספנו בתפריט שמיעת ציונים לתלמיד מקש 4 – במקש זה יכול התלמיד לשמוע את התשובות לשאלון שמילא עם אפשרות אח"כ לעבור לשינוי השאלון (במידה ובהגדרות השאלון אישרו זאת).
2. אפשרות סינון שלא תושמע לתלמיד שאלה מסויימת מתוך השאלון במקש 4 איך עושים זאת?
במקבץ שאלות- בוחרים בשאלה הרצויה- בשורת מודלים מתקדמים מכניסים: not_play_in_detail_answer
3. כניסה ישרה לתת שלוחה, ושליפת תוצאות משאלון בשלוחה אחרת:
במידה ומעוניינים להשמיע לתלמיד את אחד מן המקשים (2/3/4) בתפריט שמיעת ציונים, בשלוחה נפרדת מהשאלון –
יש לפתוח שלוחת שאלון חדשה ובכניסה ישירה לתת שלוחה – לרשום את המקש הרצוי,
ובשליפת תוצאות משאלון בשלוחה אחרת יש להקיש את השלוחה של השאלון הרצוי.
שימו לב ניתן לבחור תוצאות של מקש מסוים (לדוג מקש 4) מכמה שאלונים (לדוג: אם ישנם כמה שלוחות שאלון, בכל שלוחה מבחן בנושא אחר- יהיה ניתן לשמוע את מילוי כל השאלונים בשלוחה נפרדת.
4. מהיום ניתן שלוט על סדר השאלונים:
כאשר ישנם באותה שלוחה כמה שאלונים נוספה האופציה – סדר בחירת שאלונים
מהחדש לישן ולהפך וכן ניתן לסדר אותם לפי תאריך פתיחת המבחן (כמובן שניתן לשנות את התאריך בכדי לגרום לסדר שונה)
אנחנו משתמשים בעוגיות (Cookies) כדי לשפר את החוויה שלך, לזכור את ההעדפות שלך, ולהציע לך תוכן שיתאים בדיוק בשבילך.
בלחיצה על "מאשר שימוש בעוגיות" – אתה מסכים לשימוש בכל סוגי העוגיות שלנו.
ידוע לי כי הועדה אינה ממליצה לאף חוג /קהילה / חסידות לפתוח קו טלפוני כלל, ואין ב"אי חסימת הקו" כל אישור או גושפנקה לקו זה.
אני מתחייב לא להפעיל בקו חדר ועידה, הודעות ממאזינים, חדשות, שירים או בדיחות כלל וכלל.
אני מתחייב שלא תהיה אפשרות למאזיני הקו להשאיר הודעות שישמעו לאחר מכן לציבור המאזינים.
אני מתחייב שלא לעשות פרסום על הקו בצורה של צלצול לטלפונים [צינתוקים], גם לא למי שביקש, וגם לא ממספר אחר.
אני מתחייב שאופי הקו לא יהיה של פנאי תרבות ובילוי.
אני מתחייב שלא יהיה לקו מספר נוסף שאינו עומד בתקנון זה.
כל הנ"ל בכפוף להוראות הוועדה שינתנו לי.
החברה המפעילה רשאית לנתק את השירות בכל עת.