באם הנכם מעוניינים להפוך את כל המשתמשים ה"זמניים" למשתמשים "רשומים":
1. מסמנים את המשתמשים הזמניים ובפעולה בוחרים ב"השעיית משתמשים" – בצע
2. בוחרים שוב את המשתמשים ובפעולה בוחרים "ביטול השעיית משתמשים" – בצע
כל המשתמשים הזמניים נהפכים למשתמשים רשומים