דף הבית פורומים תמיכה טכנית פירוט מפורט יותר בסטטיסטיקות בשלוחות

מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    MLL
    משתתף

היה לי שלוחה שהעתקתי אותה משלוחה אחרת שבשלוחה ההיא רק משתמש רשום יכול להכנס ואחרי שהעתקתי שכחתי למחוק את ההזדהות בכניסה לשלוחה ולא גיליתי זאת במשך שבועיים!!! (היו כניסות לשלוחה ממשתמשים רשומים)

לכן אני קורה להנהלת חברת ידע פון לעשות בסטטיסטיקות בשלוחות שיראו גם לאיזה שלוחות ניסו להכנס ולמה זה נכשל,

(וגם כל הקשה שהיא במערכת מעניין לראות לדוגמא איפה כולם עושים יותר מהר ואיפה כולם מחליטים לדלג להודעה הבאה)

0733454256
    משתתף

כהוספה להנ"ל, נשמח מאוד אם נוכל לראות כל הסטטיסטיקות ולהוציא דוחו"ת גם במשתמשים זמניים.

תודה רבה.

MLL
    משתתף

לא הבנתי מה התכוונת שאין במשתמשים זמניים בסטטיסטיקות רואים אותם מצוין בדיוק כמו ברשומים

נשמח שתפרט יותר

0733454256
    משתתף

אני מדבר על 'דוחות שימוש בשלוחות על פי תלמידים \ כיתה \ תאריך', שיהיה אפשרות להוציא דוחו"ת גם למשתמשים זמניים.

תודה רבה.

מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ)
  • יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.
לוגו ידע פון

חבקוק הנביא 44 בית שמש

073-2318700

בוא נדבר על הקו שלך

הצהרת והתחייבות מפעילי הקו:​

1

ידוע לי כי הועדה אינה ממליצה לאף חוג /קהילה / חסידות לפתוח קו טלפוני כלל, ואין ב"אי חסימת הקו" כל אישור או גושפנקה לקו זה.

2

אני מתחייב לא להפעיל בקו חדר ועידה, הודעות ממאזינים, חדשות, שירים או בדיחות כלל וכלל.

3

אני מתחייב שלא תהיה אפשרות למאזיני הקו להשאיר הודעות שישמעו לאחר מכן לציבור המאזינים.

4

אני מתחייב שלא לעשות פרסום על הקו בצורה של צלצול לטלפונים [צינתוקים], גם לא למי שביקש, וגם לא ממספר אחר.

5

אני מתחייב שאופי הקו לא יהיה של פנאי תרבות ובילוי.

6

אני מתחייב שלא יהיה לקו מספר נוסף שאינו עומד בתקנון זה.

7

כל הנ"ל בכפוף להוראות הוועדה שינתנו לי.

8

החברה המפעילה רשאית לנתק את השירות בכל עת.

בחר מערכת

קו תוכן

שיגור הודעות

נתב עסקי

קו משפחתי