דף הבית פורומים תמיכה טכנית עדכון פרטי משתמשים והסרת שכפולים

מוצגות 6 תגובות – 1 עד 6 (מתוך 6 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    0733454256
    משתתף

מעודכן אצלי הרבה משתמשים זמניים בלי כל הפרטים שלהם, אני רוצה עכשיו לייבא רשימת אקסל עם אותם מספרי טלפון עם הפרטים שלהם, איך אני עושה שלא ישכפל אותם, רק יזהה הרשומים לפי מספר הטלפון ויוסיף את הפרטים?

גם יש לי כבר הרבה משתמשים שרשומים כפול, גם כמשתמש זמני בלי הפרטים האישיים וגם עוד הפעם אותו משתמש עם כל הפרטים שלו, איך אני מסיר רק השיכפול שאני לא צריך-בלי הפרטים האישיים?

נשמח לקבל תשובה.

תודה!!!!

• הדיון הזה עודכן לפני 4 חודשים, שבוע 1 ע״י0733454256.
    MLL
    משתתף

יש הגדרה במשתמשים "מזג כפולים לפי טלפון" או מ.ז. ורשום שזה לא מושלם אף פעם לא ניסיתי הגדרה זאת תנסה ונשמח לקבל עדכון איך זה עובד

• התגובה הזו עודכנה לפני לפני 4 חודשים, שבוע 1 ע"י MLL.
    s. kavim
    משתתף

אני ניסיתי וזה היה מצוין

rav kav
    משתתף

גם תאריך התחברות אחרון הועתק מהמשתמש הזמני לרשום?

כי לפי מה שראיתי זה לא התעדכן.

0733454256
    משתתף

זה עושה בעיות רציניות, לדוגמא: סמכתי על מה שכתבתם למעלה ועשיתי מיזוג למשתמשים שלי, היה לי רשום בחלק מהמשתמשים עיר וכתובת, ובשיכפול שלו הזמני לא היה רשום עיר וכתובת, אז הוא עשה מיזוג משתי המשתמשים, אבל פשוט מחק (!!!) את העיר והכתובת של המשתמש זה, ממש חבל לסמוך ע"ז כשהחברה עצמה עדיין לא אישרו להשתשמש עם זה, אני יצאתי ממש בהפסד של נתונים רבים שהיו מעודכנים במשתמשים!.

אם יש לכם פיתרון יותר לעניין בלי סיכונים…. נשמח לקבל.

תודה רבה.

s. kavim
    משתתף

צר לי מאוד שזה עשה לכם בעיות.

כמובן לא לקחתי אחריות עבור אף אחד רק שיתפתי מה היה לי.

אצלי זה היה בסדר (לא היו לי נתונים של עיר וכו)

לדוגמה היו הקלטות של משתמשים בלי פרטים, ואחרי המיזוג הופיע השם של מי שהקליט,

וכנ"ל בתוצאות

וכו

מוצגות 6 תגובות – 1 עד 6 (מתוך 6 סה״כ)
  • יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.
לוגו ידע פון

חבקוק הנביא 44 בית שמש

073-2318700

בוא נדבר על הקו שלך

הצהרת והתחייבות מפעילי הקו:​

1

ידוע לי כי הועדה אינה ממליצה לאף חוג /קהילה / חסידות לפתוח קו טלפוני כלל, ואין ב"אי חסימת הקו" כל אישור או גושפנקה לקו זה.

2

אני מתחייב לא להפעיל בקו חדר ועידה, הודעות ממאזינים, חדשות, שירים או בדיחות כלל וכלל.

3

אני מתחייב שלא תהיה אפשרות למאזיני הקו להשאיר הודעות שישמעו לאחר מכן לציבור המאזינים.

4

אני מתחייב שלא לעשות פרסום על הקו בצורה של צלצול לטלפונים [צינתוקים], גם לא למי שביקש, וגם לא ממספר אחר.

5

אני מתחייב שאופי הקו לא יהיה של פנאי תרבות ובילוי.

6

אני מתחייב שלא יהיה לקו מספר נוסף שאינו עומד בתקנון זה.

7

כל הנ"ל בכפוף להוראות הוועדה שינתנו לי.

8

החברה המפעילה רשאית לנתק את השירות בכל עת.

בחר מערכת

קו תוכן

שיגור הודעות

נתב עסקי

קו משפחתי