דף הבית פורומים תמיכה טכנית מעניין מישהו לשמוע על ניקוד קבוע

מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    s. kavim
    משתתף

נשמע מענין

אם אפשר לפרט יותר – נשמח.

MLL
    משתתף

פותחים סימניה בסרגל הסימניות, כן בדיוק כמו שאתם שומרים כל סימניה של כל אתר, לוחצים על הסימניה מקש ימיני נכנסים לעריכה מחליפים את הקוד של האתר לקוד המובא להלן, ומאז כל פעם מכחילים את המילים הרלוונטיות ולוחצים על הסימניה המילים יעותקו ללוח העתקות כשהכל מתוקן !!! ואז כמובן מדביקים איפה שצריך לדוגמא ביצירת קמפיין בידע פון

אני נותן פה קוד בסיסי מאוד ניתן ללמוד ממנו איך לייצר קודים בסיסים הקוד פה הוא לשתי ביצועים ניתן להוסיף המון פעמים, וניתן לעשות עוד המון דברים כגון למחוק את הסימן / מלבד כאשר הוא נמצא בתאריך, זה צריך לבקש ממתכנת, אני יכול במה שאני יודע לעזור (בתשלום)

javascript:(()=>{let t=window.getSelection().toString();t=t.replace(/כאן תרשמו מה שאתם מחפשים/g,"כאן תרשמו מה אתם רוצים שיהיה התוצאה").replace(/כאן תרשמו מה שאתם מחפשים/g,"כאן תרשמו מה אתם רוצים שיהיה התוצאה");navigator.clipboard.writeText(t).then(()=>alert("הטקסט המעודכן הועתק ללוח")).catch(err=>alert("שגיאה: "+err));})();

אני מקווה שהקוד כתוב טוב כי הוא אמור להיות מימין לשמאל והוא התהפך תנסו,

כמובן שכל המשתמש זה על דעת עצמו ואין לי שום אחריות וכמובן תשלום נזקים עם חלילה יהיו, אני לא מתכנת כרגע ומה שכתבתי זה מידע שיש לי ולא משהו שלמדתי

s. kavim
    משתתף

מאוד יפה

תודה

מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)
  • יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.
לוגו ידע פון

חבקוק הנביא 44 בית שמש

073-2318700

בוא נדבר על הקו שלך

הצהרת והתחייבות מפעילי הקו:​

1

ידוע לי כי הועדה אינה ממליצה לאף חוג /קהילה / חסידות לפתוח קו טלפוני כלל, ואין ב"אי חסימת הקו" כל אישור או גושפנקה לקו זה.

2

אני מתחייב לא להפעיל בקו חדר ועידה, הודעות ממאזינים, חדשות, שירים או בדיחות כלל וכלל.

3

אני מתחייב שלא תהיה אפשרות למאזיני הקו להשאיר הודעות שישמעו לאחר מכן לציבור המאזינים.

4

אני מתחייב שלא לעשות פרסום על הקו בצורה של צלצול לטלפונים [צינתוקים], גם לא למי שביקש, וגם לא ממספר אחר.

5

אני מתחייב שאופי הקו לא יהיה של פנאי תרבות ובילוי.

6

אני מתחייב שלא יהיה לקו מספר נוסף שאינו עומד בתקנון זה.

7

כל הנ"ל בכפוף להוראות הוועדה שינתנו לי.

8

החברה המפעילה רשאית לנתק את השירות בכל עת.

בחר מערכת

קו תוכן

שיגור הודעות

נתב עסקי

קו משפחתי