פותחים סימניה בסרגל הסימניות, כן בדיוק כמו שאתם שומרים כל סימניה של כל אתר, לוחצים על הסימניה מקש ימיני נכנסים לעריכה מחליפים את הקוד של האתר לקוד המובא להלן, ומאז כל פעם מכחילים את המילים הרלוונטיות ולוחצים על הסימניה המילים יעותקו ללוח העתקות כשהכל מתוקן !!! ואז כמובן מדביקים איפה שצריך לדוגמא ביצירת קמפיין בידע פון
אני נותן פה קוד בסיסי מאוד ניתן ללמוד ממנו איך לייצר קודים בסיסים הקוד פה הוא לשתי ביצועים ניתן להוסיף המון פעמים, וניתן לעשות עוד המון דברים כגון למחוק את הסימן / מלבד כאשר הוא נמצא בתאריך, זה צריך לבקש ממתכנת, אני יכול במה שאני יודע לעזור (בתשלום)
javascript:(()=>{let t=window.getSelection().toString();t=t.replace(/כאן תרשמו מה שאתם מחפשים/g,"כאן תרשמו מה אתם רוצים שיהיה התוצאה").replace(/כאן תרשמו מה שאתם מחפשים/g,"כאן תרשמו מה אתם רוצים שיהיה התוצאה");navigator.clipboard.writeText(t).then(()=>alert("הטקסט המעודכן הועתק ללוח")).catch(err=>alert("שגיאה: "+err));})();
אני מקווה שהקוד כתוב טוב כי הוא אמור להיות מימין לשמאל והוא התהפך תנסו,
כמובן שכל המשתמש זה על דעת עצמו ואין לי שום אחריות וכמובן תשלום נזקים עם חלילה יהיו, אני לא מתכנת כרגע ומה שכתבתי זה מידע שיש לי ולא משהו שלמדתי